Meld je gratis aan

Maak gratis in 2 minuten je persoonlijke account aan. Hiermee kun je sparen, meedoen met geld-terug-acties, winacties en nog veel meer!

  • 1. Inloggegevens Hoe wil je inloggen?
  • 2. Persoonsgegevens Wie mogen we begroeten?
  • 3. Adresgegevens We bezorgen bij je thuis

1. Inloggegevens

Hoe wil je inloggen?

Of meld je aan met je e-mailadres

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Naar persoonsgegevens

2. Persoonsgegevens

Wie mogen we begroeten?
Geboortedatum *
Meer informatie

Eurosparen nieuwsbrief

In de Eurosparen nieuwsbrief houden we je extra op de hoogte van specifieke aanbiedingen uit alle Eurosparen webshops. Deze nieuwsbrief bevat ook aanbiedingen van partners van het Eurosparen programma die niet in de webshops beschikbaar worden gemaakt. Verder informeren we je in deze nieuwsbrief over (nieuwe) producten van FrieslandCampina, en ontvang je uitnodigingen voor deelname aan extra acties en promoties, en aan enquêtes. De Eurosparen nieuwsbrief wordt gemiddeld 2 keer per maand per email verstuurd. Je kan in je persoonlijke dashboard aangeven van welke FrieslandCampina merken je voornamelijk informatie wil ontvangen.

Door naar de laatste stap

3. Adresgegevens

We bezorgen bij je thuis

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Adres op basis van postcode + huisnummer
Door een account aan te maken ga je akkoord met de Eurosparen voorwaarden, de website voorwaarden en het privacybeleid van FrieslandCampina

Heb je een product van Mona gekocht voorzien van het Eurosparen logo? Dan vind je op de verpakking een unieke code. Voer deze hier in en druk op ‘ok’.