Park in de spotlight

Madame tussauds

Stap in de mooie interactieve wereld van Madame Tussauds en maak kennis met de invloedrijkste personen ter wereld! Waar anders heb je de mogelijkheid om spectaculaire ontmoetingen te hebben met historische personen, filmsterren, (Marvel) superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars? Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons koninklijk huis. Ben je geïnteresseerd in politiek? Dan kun je samen met Angela Merkel een krachtige persconferentie geven. Voor de muziekliefhebbers is er ook genoeg te beleven. Chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opname studio bij Adele of een vet optreden geven met Nederlands bekendste DJ’s. Ook aan de fashionista's is gedacht; poseer en word covermodel in een magazine of loop een spetterende show op de catwalk!

Stap het levensgrote Marvel stripboek binnen om daarna in de huid te kruipen van je favoriete superheld. Lukt het jou om de Hamer van Thor op te tillen? Ben jij net zo sterk als de Hulk? Toon jouw superkrachten in indrukwekkende decors met verrassende uitdagingen!

Ga mee op een interactieve belevenis met de grootste kunstenaars die ooit hebben bestaan. Kunst was nog nooit zo leuk! In IAMART maak jij onderdeel uit van de unieke kunst van wereldberoemde meesters als Piet Mondriaan, Pablo Picasso, Salvador Dali en Rembrandt van Rijn. Wie droomt er nou niet van om geportretteerd te worden door Vincent van Gogh? Treed zijn atelier binnen en neem plaats in je favoriete pose. Door middel van een green screen maak jij onderdeel uit van zijn wereldberoemde schilderijen. Kies een achtergrond en creëer je eigen unieke kunstwerk!

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

walibi

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken