Parken in de spotlight!

Burgers' Zoo

Burgers’zoo – Burgers’light
Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo!

Burgers' Light: 10 en 11 februari, en 17 februari tot en met 5 maart 2017

Volledig vernieuwd Lichtspektakel!
Bezoekers aan Burgers’ Light ontdekken van vrijdag 17 februari tot en met zondag 5 maart 2017 dagelijks tot… Lees meer ›

21.00 uur overal thematische groepen lichtfiguren op een avontuurlijke route door Burgers’ Zoo. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari staat een ‘sneak preview’ van dit evenement gepland. Speciaal voor het Arnhemse dierenpark zijn er honderden dierfiguren in de Achterhoek geproduceerd. Burgers’ Light telt in 2017 meer lichtfiguren dan ooit, de route is langer dan vorig jaar en het park blijft een uur langer open!

Volledig vernieuwd Lichtspektakel!
Langs de route in Burgers' Zoo worden metershoge lichtfiguren afgewisseld door fantasierijke diergroepen, waarbij de route niet alleen door de overdekte Bush en Ocean voert, maar ook in de frisse buitenlucht door het Park. In het oog springen bijvoorbeeld een reusachtige kameleon van 10 meter lang en 6 meter hoog, of de twee stokstaartjes van 3,5 meter hoog. De route van Burgers’ Light is dit jaar langer dan vorig jaar en telt meer lichtfiguren dan ooit dankzij honderden nieuwe lichtfiguren die speciaal voor Burgers’ Zoo zijn ontworpen.

Contact
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

 Nederland

026 442 45 34


Ouwehands Winterland

Schaatsen met korting
Schaatsen is COOL!
Krijg de Elfstedenkoorts te pakken bij 1 van de deelnemende overdekte of buitenlucht schaatsbanen in Nederland.
Een dagje schaatsen moet vooral gezellig zijn. Er even lekker tussenuit met familie of vrienden.
Warm ingepakt het ijs betreden, je eigen schaatsrecord neerzetten en jezelf daarna trakteren op een warme mok chocomel…

Het ultieme winter gevoel!

Knusse kampvuren, gezellige kraampjes met lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes. Beleef Ouwehands Dierenpark in winterse sferen! Doe mee aan de winterspeurtocht, breng een bezoek aan het pittoreske kerstdorp Karpatica en geniet van de nieuwe wintershow met avonturier Bamboo Bill. Rooster je eigen marshmallows, neem een kijkje bij de voertijd van de rendieren en is het buiten guur? Dan kan er naar hartenlust worden gespeeld in het overdekte Gorilla Adventure en RavotAapia!